Gastvrijheid , levensvreugde en de kracht van het nu

Park7

B&B Park7 bestaat sinds 2012. Het is ingericht in een volledig gerenoveerd 17de -eeuws schuur (architectenbureau Wave uit Brussel), een bijgebouw van een nu verdwenen papiermolen.

 De bewoners van het kasteelpark.

Park7 baadt volledig in een stijlvolle sfeer. De situering – in een uitgestrekt kasteelpark in Engelse landschapsstijl ; eigendom sinds 6 generaties van de Graven van Limburg Stirum.

, – heeft daar veel mee te maken. Maar vooral de bewoners van het kasteelpark, in het bijzonder de gastvrouw van Park7, maken de B&B zo uniek.

 

Katia

Katia della Faille, journaliste en juriste van opleiding, werd toen ze 20 was ontdekt door het beroemde Ford Models Agency in NY. Een internationale modellencarrière startte. Tezelfdertijd volgde Katia haar echtgenoot graaf Thierry de Limburg Stirum naar Huldenberg.

Katia was na haar verhuis naar de Druivenstreek snel helemaal in de ban van de mooie omgeving en het dorp. Ze zette haar eerste stappen in de (gemeente)politiek, werd schepen en later federaal volksvertegenwoordiger en nadien weer schepen en gemeenteraadslid. Ze zetelt ondertussen al meer dan 28 jaar in de gemeenteraad. Haar aandachtspunten waren (en zijn!) de strijd tegen de ’welvaartziektes’ via gezonde voeding, sport en een evenwichtige levenshouding… Ze heeft ook een opleiding gevolgd van mindfulnesstrainer.

/katiadellafaille

Thierry

De Limburg Stirum’s zijn telgen van de oudste adel van Europa… De oma van Thierry, die in het kasteel woonde, was een prinses de Croÿ en zijn moeder is een Franse prinses.

Hijzelf had als jurist een drukke baan in de vastgoedsector. Sinds een paar jaren werkt Thierry nu als bio landbouwer en bewerkt hij de gronden rond het park. Een echte gentleman farmer, dus.

De filosofie achter Park7

Met Park7 boorden Thierry en Katia een nieuwe activiteit bron aan op hetzelfde parcours.

Dit B&B-project heeft alles te maken met de levensfilosofie van Katia en Thierry.

Gastvrijheid , levensvreugde en de kracht van het nu worden in alle eenvoud gedeeld in Park7.