Huisregels en algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en huisregels

Door te reserveren erkent elke gast dat hij kennis heeft genomen van huidige algemene voorwaarden en huisregels en dat deze regels en voorwaarden voor hemzelf en voor elke deelnemer aan zijn verblijf bij Park7 van toepassing zijn.

A. Annuleringsbeleid
Bij reservering van 1 kamer: “48 uur – eerste nacht verschuldigd”.
In geval van annulering minder dan 48 u voor de aankomstdatum: de prijs van de eerste nacht is verschuldigd en zal geïnd worden met de creditkaartgegevens uit de reservering.
Bij reservering van 2 kamers of meer: “8 weken – volledig bedrag verschuldigd”.
In geval van annulering minder dan 8 weken voor de aankomstdatum: de volledige prijs van de reservering is verschuldigd en zal geïnd worden met de kreditkaartgegevens uit de reservering.
.
Bij bestelling van een maaltijd: “10 dagen – volledig bedrag verschuldigd”
In geval van annulering van de bestelling/reservering van een maaltijd bij een van onze traiteurs, minder dan 10 dagen op voorhand, is het volledig bedrag verschuldigd.

B. Betaling
Ter plaatse is het mogelijk om te betalen met cash, Visa, Mastercard en Bancontact. We behouden ons het recht voor om vooruitbetaling via bankoverschrijving te vragen. In dat geval is de reservering pas geldig als de transfer binnen de gevraagde termijn plaats heeft gevonden.

C. Huisdieren
Niet toegelaten.

D. Waarborg
De kredietkaartgegevens van de klant worden aan Park 7 doorgegeven als garantie voor de betaling van:
a) de reservering van de kamer..
b) de schade door de klant veroorzaakt aan de kamer, het meubilair of andere bestanddelen van de B&B.
c) de overnachtingkosten en bijkomende uitgaven (minibar, bar, telefoon, mogelijke aankopen enz.).
Door te reserveren aanvaardt de klant dat B&B Park 7 zijn kredietkaartgegevens gebruikt om de betaling van voornoemde bedragen te laten uitvoeren.

E. Check-in en check-out
Check-in vanaf 15:30 en check-out voor 11.00.
Op aanvraag per mail (welcome@park7.be), mits eventueel supplement, kunnen wij ons aan andere uren aanpassen.

F. Niet-rokers B&B
Park7 is een niet-rokers B&B. Wie dit rookverbod niet eerbiedigt zal de kosten (minimum 500 €) moeten dragen om de ruimten rook-, vlek-, brandplek- en geurvrij te maken. Uiteraard mag je buiten roken!

G. Keuken en Picknick
Onze gasten mogen de keuken niet gebruiken. Picknick @Park7 is niet toegelaten. Ook niet op de terras.

H. Prijzen
De aangegeven prijzen zijn inclusief btw, dienst en taksen. De prijzen kunnen op initiatief van Park7 steeds aangepast worden.

I. Tuin
Onze tuin stopt enerzijds aan de rivier en anderzijds aan de beukenhaag tussen de rivier en onze privéhuis. Gaat aub dus niet rond de vijvers of richting het kasteel .

J. Extra bed:
• Uitgerust baby bed, mits supplement: wij hebben EEN baby bed. Vraag aub, per mail, of deze noch beschikbaar is. In kamer 3 (Standard economy kamer) is er geen plaats voor dit bed.
• Plooibaar bed voor een kind tem 10 jaar, mits supplement: Wij hebben EEN plooibaar bed. Vraag aub per mail of het bed nog beschikbaar is en of het past in de kamer dat u gereserveerd heeft (het past niet in kamers 2, 3 en 7).

K. Verantwoordelijkheid.
De uitbater van Park7, de bv ATELIS (met zetel te Kasteelpark 4, 3040 Huldenberg, btw BE0467 807 838) is niet verantwoordelijk voor eventuele schade (materieel of fysisch) die de klant (of diens gasten) zou hebben geleden als deze schaden aan de klant (of zijn gasten te wijten zijn).
De gasten van Park 7 moeten zich als goede huisvader gedragen en zijn verantwoordelijk voor de schaden die zij aan Park 7 en de Tuin of andere gasten zouden hebben veroorzaakt.

L. Wetgeving en rechtbanken.
Enkel het Belgisch recht is van toepassing. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Leuven bevoegd.

M. Bij reservering van  de wellness: “48 uur – eerste nacht verschuldigd”
In geval van annulering minder dan 48 u voor de aankomstdatum: de prijs van de wellness is verschuldigd en zal geïnd worden met de creditkaartgegevens uit de reservering