Dineren te Park7

Een unieke romantische en ‘rewilding’ beleving” :

“De 7 hutjes.”

We hebben 7 verrassende unieke privé hutten (voor 7 slaapkamers) op 50 m van de B&B in onze biologische permacultuur- boomgaard gebouwd. Ze worden verwarmd met een kleine houtkachel en alles is verlicht met kaarsjes. Er is geen elektriciteit. Je zit op houten banken en schapenvachten. Elke hut heeft zijn eigen tafel en bankje buiten. In de zomer kan je dus buiten eten, en binnen even de hoofdschotel opwarmen.

 

Een unieke ervaring.

Eten in de hutjes is een heel romantische- “rewilding”- beleving, 100% corona-proof: er is geen personeel aanwezig. Het is aan je om de kachel en de kaarsen aan te steken (behalve als je geopteerd hebt voor de voorverwarming – mits supplement). Bij bestelling van onze 3 gangenmenu, moet je het hoofdgerecht zelf op de kachel opwarmen.

 

De 2 formules:

Wij serveren  een 3-gangenmenu  (min. 4 pers.): 69 € / pers (exclusief dranken); enkel op vrijdag en zaterdag; reservering 10 dagen op voorhand. Maaltijden en water worden buiten de hut op een voorraadkast geplaatst. Op de grond (buiten) is er een frigobox met champagne en witte wijn. In de hut vind je de rode wijn op tafel.

Je huurt een van de hut zonder het 3-gangenmenu (Je brengt je eigen maaltijd en dranken dus mee): 55€/hut . Wij reinigen de hut, dresseren de tafel, brengen hout in de kachel, en voorzien thee-lampjes om te hut gezellig op te lichten.

Deze formule kan ook gedurende de week. Op aanvraag kunnen wij de dranken voorzien.

Voorverwarming: In beide gevallen kunnen wij het hutje voor je” voorverwarmen”:  wij kunnen de kachel en de kaarsen aansteken : 30 €.

Vraag info Huisregels & algemene voorwaarden

FAQ

  1. Boek eerst een kamer minstens 10 dagen op voorhand, via onze website www.park7.be (Onze hutten en diners zijn een service die gereserveerd is voor gasten die direct op onze site boeken. Geen hutten via Booking.com of via een andere site).
  2. Meld bij de opmerkingen op je reservering :
    1. hut  self-catering (55€ huur hut) of met diner (69€/pers)
    2. Indien diner : gevogelte of vis (een keuze voor 2 personen)
    3. voorverwarming (30€) of niet .
    4. Indien voorverwarming : graag ook het exact uur waarop je wenst te dineren en aanwezig zal zijn in de hut.

We hebben 7 verrassende unieke privé hutten.  Ze worden verwarmd met een kleine houtkachel en alles is verlicht met kaarsjes. Er is geen elektriciteit. Je zit op houten banken en schapenvachten. Elke hut heeft zijn eigen tafel en bankje buiten. In de zomer kan je dus buiten eten, en binnen even de hoofdschotel opwarmen.

Er is geen personeel aanwezig. De bestelde maaltijden en het water worden buiten de hut op een voorraadkast geplaatst. Het is aan je om de kachel en de kaarsen aan te steken (behalve als je geopteerd hebt voor de voorverwarming: € 30). Op de grond (buiten) is er een frigobox met champagne en witte wijn. In de hut vind je de rode wijn op tafel.  Het hoofdgerecht kan je zelf opwarmen op de kachel.

Wij zijn bij aankomst aanwezig om je alle nodige uitleg te verschaffen en je kan ons altijd telefonisch bereiken in geval van problemen. We wonen in het huis naast Park7.

Bruisend en plat water (1,5L) – 4 €/fles

Rode en witte wijn –  25€/fles

Champagne – 55€/fles

De flessen zijn beschikbaar, je betaalt alleen wat je opent.

Op het aangerecht – voor je hut – vind je bruisend en plat water. In de frigobox op de grond: champagne en witte wijn. In de zomer is de rode wijn ook in de frigobox .In de winter ‘chambreert’ de rode wijn in de hut.

Als jij de diner bestelt, maar liever je eigen dranken meebrengt, kan dit (13 € per pers voor “kurkgeld”).

De cateraar vraagt ons om 10 dagen voor aankomst je menu te bestellen. We sluiten de maaltijdbestellingen voor de komende 8 dagen elke vrijdag af. Er wordt ook een voorafbetaling gevraagd, niet terug vorderbaar als je minder dan 10 dagen op voorhand cancelt.

Onze traiteur heeft een simpel maar lekker 3-gangenmenu ontworpen voor de hutten van Park7, waaronder:

3 koude voorgerechten in verrines, om met koekjes in je hut te delen.

Een hoofdgerecht (ofwel gevogelte voor 2 personen of vis voor 2 personen) in een gietijzeren braadpan op te warmen, op het kleine houtkacheltje.

Twee koude nagerechtjes.

De exacte ingrediënten variëren van week tot week, afhankelijk van de markt en de inspiratie van de Chef. We kunnen je dus niet meer details geven.

We kunnen geen rekening houden met voedselallergieën (gluten, suiker, lactose, enz.)

Neem een warme jas mee (voor de wandeling naar buiten en in afwachting van het opwarmen van de kachel) en neem vooral goede stevige stapschoenen mee, want je eet in een boomgaard en de grond kan modderig zijn. Je hoeft geen elegante kledij aan te trekken, je vertoeft immers op het platteland en zit op houten bakken met schapenvachten tijdens het diner:-). Graag na het diner in de hut, de schoenen aan de ingang , binnen Park7 achterlaten.

De hutten zijn waterdicht.

De temperatuur kan oplopen tot 25 à 30 ° (ongeveer 1 uur na het aansteken van de kachel).Het duurt dus een uur op de hut te verwarmen, hou er rekening mee.

Er is een brandblusser en een CO2-detector in elke hut, de deur is een eenvoudig gordijn dat lucht doorlaat. De hutten zijn daardoor perfect geventileerd. De tafel wordt elke dag ontsmet met Javel-bleekmiddel. Er staat hydroalcoholische gel tot je beschikking.

In principe zelf te doen. Het is gemakkelijk en we leggen het je uit als je aankomt, maar het eerste uur moet je de kachel ± elke 10 minuten in het oog houden en regelmatig herladen. Er zijn voldoende hout en steenkolen in de hut aanwezig, evenals lucifers en “zipps” (in een Tupperware die na opening moet worden gesloten, gezien de luchtvochtigheid).

Op je verzoek per e-mail kunnen we de hut voorverwarmen en de kaarsen aansteken (30 €). Geef in dat geval aan om hoe laat je wenst te dineren en aanwezig zal zijn in de hut. Deze service is niet meer beschikbaar na 20.00 uur of 30 minuten na je geplande aankomsttijd.

Als je graag je servies , bestek en bloemenstukken meeneemt: het kan!

Je moet het ons alleen maar laten weten per mail.

De hutten zijn beschikbaar vanaf 18.30 uur. Vanaf dat uur kom je aan wanneer je wil. Je gaat door wanneer je wil.

Onze hutten zijn waterdicht.

De meeste hutten zijn geschikt voor 2 personen, sommige zijn voor 4 personen en we hebben een hut gebouwd die plaats biedt aan een groep van 6 ( tot 8 max.) personen.

Je bent verplicht om op de avond van je diner tenminste een kamer te boeken en dus ook te verblijven in B&B Park 7. Je mag wel (maximum 4) vrienden uitnodigen in je hut . Om  met 8 in een hut te zijn moet je 2 kamers boeken. 8 is het maximum toegelaten personen in een hut.

Je kan de kaarsen en de houtkachel op natuurlijke wijze laten uitdoven. Er staat een vuilnisbak tot je beschikking. De potten en de glazen / bestek kunnen worden opgeborgen in de plastic bak op de grond.

Laat je vuile schoenen (na het diner) achter bij de ingang van het huis voordat je je naar je kamer begeeft.

Ontbijt 8.30-10.00: continentaal buffet in de keuken.

Niet inbegrepen in de prijs van de kamer.

We reserveren ons het recht om u een voorafbetaling van de kamer en het diner te vragen. Het diner is 10 dagen voor aankomst niet terug vorderbaar.”