Spa

Ten gevolge van anti-Covid maatregelen, kan de wellnessruimte (www.vanmarcke-inspirations.be) dagelijks door een kamer ( 1 van onze 7 kamers dus), voor een lange periode van 15.00 tem 21.30 ) gereserveerd worden .Wie als eerste voor die dag reserveert, heeft onbeperkt toegang tot de spa gedurende deze uren. De spa is niet toegankelijk buiten deze uren en is niet toegankelijk voor andere gasten. Elke dag worden onze spa volledig door ons ontsmet en gereinigd.

* Je moet de sauna en hammam zelf aanzetten, wij tonen u hoe u dat kan doen.

Prijs is 100 €.

Als je de wellness reserveert, ben je ons het volledige bedrag verschuldigd, zelfs als je je nadien of ter plekke bedenkt. Er zijn te veel andere gasten die graag van deze faciliteit gebruik wensen te maken.

Reservering via Email is absoluut noodzakelijk. We hanteren een first in, first served policy.

Bezoekers van de B&B ’Park 7 kunnen onthaasten in onze unieke wellnessruimte. In de wellness staat er een Finse sauna en een hammam.

Vanuit de sauna (met glazen wand) kan je genieten van het fabelachtig uitzicht op de rivier de Ijsse, de waterval en de vijvers.

Finse sauna

Een Finse sauna combineert hoge temperaturen (tussen 70°C en 100°C) met een lage vochtigheidsgraad. Het beste van twee werelden dus: perfect ontspannen en heel gezond. Dankzij een sauna verdampen (samen met je zweet) de schadelijke stoffen in je lichaam. Resultaat: een betere conditie en een hogere weerstand tegen verkoudheden en andere kwaaltjes.

Hammam

Een hammam (of Turkse sauna) kan je vergelijken met een sauna, maar dan met een lagere temperatuur (ongeveer 45°C) en een hogere vochtigheidsgraad (dankzij de stoom). Je gedachten dwalen af, de tijd stopt eventjes, puur genieten! De weldoende effecten van een hammam zijn talrijk: je huid wordt gehydrateerd, je bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen worden uit je lichaam afgevoerd.