Geniet van een wellness met subliem uitzicht op de natuur

Finse Sauna en hammam Bezoekers van de B&B Park 7 kunnen onthaasten in onze unieke wellnessruimte (wellness by Van Marcke-Inspiration). Vanuit de sauna (met glazen wand) kan je genieten van het fabelachtig uitzicht op de rivier de Ijsse, de waterval en de vijvers.

Reservering: De wellnessruimte kan dagelijks door een kamer ( 1 van onze 7 kamers dus), voor een paar uren gereserveerd worden .Wie als eerste voor die dag reserveert, heeft toegang tot de spa gedurende deze dag. De spa is niet toegankelijk voor andere gasten. Elke dag wordt onze spa volledig door ons ontsmet en gereinigd. Reservering via Email is absoluut noodzakelijk.

Neem aub contact op met ons om te weten of de spa nog beschikbaar is.

Zelf aanzetten. Tenzij anders afgesproken, moet je de sauna en hammam (sauna ongeveer 1 uur op voorhand en hammam 12 minuten op voorhand ) zelf aanzetten, wij tonen je hoe je dat doet.

De prijs is 100 €.

Als je de wellness reserveert, ben je ons het volledige bedrag verschuldigd, zelfs als je je nadien of ter plekke bedenkt. Er zijn te veel andere gasten die graag van deze faciliteit gebruik wensen te maken.

Finse sauna

Een Finse sauna combineert hoge temperaturen (tussen 70°C en 100°C) met een lage vochtigheidsgraad. Het beste van twee werelden dus: perfect ontspannen en heel gezond. Dankzij een sauna verdampen (samen met je zweet) de schadelijke stoffen in je lichaam. Resultaat: een betere conditie en een hogere weerstand tegen verkoudheden en andere kwaaltjes.

Hammam

Een hammam (of Turkse sauna) kan je vergelijken met een sauna, maar dan met een lagere temperatuur (ongeveer 45°C) en een hogere vochtigheidsgraad (dankzij de stoom). Je gedachten dwalen af, de tijd stopt eventjes, puur genieten! De weldoende effecten van een hammam zijn talrijk: je huid wordt gehydrateerd, je bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen worden uit je lichaam afgevoerd.