Dineren Park7

                                Dineren te Park 7: 

Wij  organiseren -op aanvraag- op vrijdag en zaterdagavond diners voor onze gasten in verwarmde privé hutjes,  met  elk zijn tafel en bankje buiten,  in onze moestuin.

“Een unieke romantische en ‘rewilding’ ervaring” :

 

De mogelijkheden :

 1. 3-gangenmenu van @ JML_Concept (min. 2 pers.): 69 € / pers (exclusief dranken)
 2. Verhuur van de hut zonder de JML Concept maaltijd (Je brengt je eigen maaltijd dus mee): 39 €/hut . Deze formule kan ook gedurende de week.
 3. Voorverwarmen van de hut: op je verzoek steken wij de kachel en de kaarsen aan: € 15, –

 

Let op: onze diners vinden enkel plaats op vrijdag en zaterdag.We moeten zelf het eten 10 dagen op voorhand bestellen. Boek je ervaring dus op tijd!

 

Hoe kan je boeken? 

 1. Boek een kamer minstens 10 dagen op voorhand, via onze website www.park7.be (Onze hutten en JML diners zijn een service die gereserveerd is voor gasten die direct op onze site boeken. Geen hutten via Booking.com of via een andere site).
 2.  meld  bij de opmerkingen op je reservering :
  1. hut (of geen hut)
  2. Indien hut : gevogelte of vis (een keuze voor 2 personen)
  3. Indien hut : voorverwarming of niet (15 euro).
  4. Indien voorverwarming : graag ook het exact uur waarop je wenst te dineren en aanwezig zal zijn in de hut.

 

F A Q over ons nieuw concept:

Hoe het werkt :

We hebben 7 verrassende unieke privé hutten (voor 7 slaapkamers) op 50 m van de B&B in onze biologische permacultuur- boomgaard gebouwd. Ze worden verwarmd met een kleine houtkachel en alles is verlicht met kaarsjes. Er is geen elektriciteit. Je zit op houten banken en schapenvachten. Elke hut heeft zijn eigen tafel en bankje buiten. In de zomer kan je dus buiten eten, en binnen even de hoofdschotel opwarmen.

Dit is een heel romantische- “rewilding”- beleving, 100% corona-proof: er is geen personeel aanwezig. Maaltijden en water worden buiten de hut op een voorraadkast geplaatst. Het is aan jou om de kachel en de kaarsen aan te steken (behalve als je geopteerd hebt voor de voorverwarming: € 15). Op de grond (buiten) is er een frigobox met champagne en witte wijn. In de hut vind je de rode wijn op tafel.

De voorgerechten (3 kleine verzegelde verrines) worden ‘geshared- gedeeld’ aan tafel in je hut. Er zijn ook speciale koekjes om te ‘dippen’. Het hoofdgerecht kan je zelf opwarmen op het fornuis als deze zeer warm is. Tel 10 min max. voor de vis et 15 voor de kip . Desserts wachten ook buiten op je in de voorraadkast.

Wij zijn bij aankomst aanwezig om je alle nodige uitleg te verschaffen en je kan ons altijd telefonisch bereiken in geval van problemen. We wonen in het huis naast Park7.

Drank :

Bruisend en plat water (1,5L)

Rode en witte wijn

Champagne

Kurkgeld; 13 € per pers.

De flessen zijn  beschikbaar, je betaalt alleen wat je opent.

Wanneer kan ik mijn maaltijd bestellen?

De cateraar vraagt ​​ons om 10 dagen voor aankomst je menu te bestellen. We sluiten de maaltijdbestellingen voor  de komende 8 dagen elke vrijdag af.

Het JML-conceptmenu:

Jean-Michel Loriers (@JML_concept) doet ons de eer om een ​​3-gangenmenu te ontwerpen voor de hutten van Park7, waaronder:

3 koude voorgerechten in verrines, om met koekjes in je hut te delen.

Een hoofdgerecht (ofwel gevogelte voor 2 personen of vis voor 2 personen) in een gietijzeren braadpan op te warmen, op het kleine houtkacheltje. Tel max. 10 min voor de vis, 15 min voor de kip!

Twee koude nagerechtjes.

De exacte ingrediënten variëren van week tot week, afhankelijk van de markt en de inspiratie van de Chef van JML_Concept. We kunnen je dus niet meer details geven.

Voedselallergie ?

We kunnen geen rekening houden met voedselallergieën (gluten, suiker, lactose, enz.)

Hoe moet ik me aankleden?

Neem een warme jas mee (voor de wandeling naar buiten en in afwachting van het opwarmen van de kachel) en neem vooral goede stevige stapschoenen mee, want je eet in een boomgaard en de grond kan modderig zijn. Je hoeft geen elegante kledij aan te trekken, je vertoeft immers op het platteland en zit op schapenvachten op een bank tijdens het diner:-). Graag na het diner in de hut, de schoenen aan de ingang , binnen Park7 achterlaten.

Zijn de hutten waterdicht?

De hutten zijn waterdicht.

Is het warm in de hut?

De temperatuur kan oplopen tot 25 à 30 ° (ongeveer 1 uur na het aansteken van de kachel).Het duurt dus een uur op de hut te verwarmen, hou er rekening mee.

Zijn de hutten ‘veilig’?

Er is een brandblusser en een CO2-detector in elke hut, de deur is een eenvoudig gordijn dat lucht doorlaat. De hutten zijn daardoor perfect geventileerd. De tafel wordt elke dag ontsmet met Javel-bleekmiddel. Er staat hydroalcoholische gel tot je beschikking.

Kachel en kaarsen aansteken en voorverwarmen:

In principe zelf te doen. Het is gemakkelijk  en we leggen het je uit als je aankomt, maar het eerste uur moet je de kachel ± elke 10 minuten in het oog houden en regelmatig herladen. Er zijn voldoende hout en steenkolen in de hut aanwezig, evenals lucifers en “zipps” (in een Tupperware die na opening moet worden gesloten, gezien de luchtvochtigheid).Op je verzoek per e-mail kunnen we de hut voorverwarmen en de kaarsen aansteken (15 €). Geef in dat geval aan om hoe laat je wenst te dineren in de hut. Deze service is niet meer beschikbaar na 20.00 uur of 30 minuten na je geplande aankomsttijd.

Kan ik mijn hut zelf decoreren?

Als je graag je servies , bestek en bloemenstukken meeneemt: het kan!

Je moet het ons alleen maar  laten weten per mail.

Om hoe laat moet ik aankomen en de hut verlaten?

De hutten zijn beschikbaar vanaf 18.30 uur. Vanaf dat uur kom je aan wanneer je wil. Je gaat door wanneer je wilt.

Wat als het regent?

Onze hutten zijn waterdicht.

Met hoeveel mensen kunnen we in de hut eten?

De meeste  hutten zijn geschikt voor 2 personen, sommige zijn voor 4 personen en we hebben een hut gebouwd die plaats biedt aan een groep van 6 ( tot 8 max.) personen.

Diner zonder een kamer te reserveren?

Je bent verplicht om op de avond van je diner tenminste een kamer te boeken en dus ook te verblijven in B&B Park 7. Je mag vanaf nu wel vrienden uitnodigen in je hut.

Het JML-menu in je kamer?

Als je de luxe kamer met kitchenette (kamer nummer 1 aan 160 €)  boekt, dan kan je het JML-menu bestellen en ervan genieten in je kamer. Deze service is niet mogelijk voor andere kamers.

Drankjes in de hutten? Op het aangerecht – voor je hut – vind je  bruisend  en plat water. In de frigobox op de grond: champagne en witte wijn.  In de zomer is de rode wijn ook in de frigobox .In de winter ‘chambreert’ de rode wijn in de hut.

Hoe verlaat je de hut? Je kan de kaarsen en de houtkachel op natuurlijke wijze laten uitdoven. Er staat een vuilnisbak tot je beschikking. De potten en de glazen / bestek kunnen worden opgeborgen in de plastic bak op de grond. Bamboe borden kunnen in de houtkachel gestookt worden.

Vuile schoenen

Laat aub je vuile schoenen (na het diner) achter bij de ingang van het huis voordat je je naar je kamer begeeft.

Ontbijt

Ontbijt 8.30-10.00: buffet in de keuken.

Graag gel aanbrengen op je handen alvorens aan het buffet te komen.

Check out:

11.00 uur

Voorafbetaling

We reserveren ons het recht om u een voorafbetaling van de kamer en het diner te vragen. Het diner is 10 dagen voor aankomst niet terug vorderbaar.

Uitgestippelde wandelingen: Vraag ons naar onze parkoers: 9 of 11 km. Subliem. Echte aanraders!

Volg het avontuur van onze Guests op Instagram:

@bbpark7

Een recensie doen?

Op google: B&B Park7. Alvast heel erg bedankt!